GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Hacı Fehime Güleç İlkokulu

Mrt

Okulumuz psikolojik danışmanları Emine Aksüt, Elmas Soyhan ve Muhammet İzci tarafından yürütülmeye başlanan 'Örnek Öğrenci Projesi' kapsamında olumlu davranışlar sergileyerek seçilen Şubat ayı örnek  öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

2-B ve 2-H sınıflarımız  Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat Ayı etkinliklerinden Atasözleri ve Deyimler Etkinliği gerçekleştirdiler.

Şbt

Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin tarafından tanıtımı yapılan, öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan, "Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla uygulanan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" öğrencilere tanıtılmış ve okul panomuz hazırlanmıştır.

Şbt

1-F sınıfımız Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Dede Korkut Etkinliği çalışması yaptılar.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkileşimli kitap okuma saati çerçevesinde  "BU KIŞ UYUMASAM OLMAZ MI?" adlı hikaye kitabı okundu. Bu sayede Yetişkin ve Çocuk arasında aktif etkileşime dayalı kitap okuma etkinliği yapılarak diyaloglar oluşturmak ve yazı ve ses bilgisel farkındalıklarına olumlu katkı sağlamak amaçlandı.

Ara

Okul Müdürümüz Ramazan ARI görevine başlamıştır. Değerli müdürümüz Ramazan ARI'ya yeni görevi hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyoruz .

Ekm

100.Yıl Cumhuriyet Sergimizin açılışına teşrif ederek bizleri onurlandıran Sayın Şube Müdürüz Eyüp Güneş’e ve hazırlıklarda emeği geçen kıymetli öğretmen arkadaşlarımıza, velilerimize ve öğrencilerimize içtenlikle teşekkür ederiz.

Ekm

Erken Yaşta Meslek Tanıtım Günleri'nde; Avukat Sn. Gizem ÖZTÜRK ve Avukat Sn. Ekin Melis GÖREN ile beraberdik. Teşrifleri, nazik ziyaret ve duyarlılıkları ile bizi çok mutlu ettiler. Kendilerine ve tüm 'Avukat Ailesi'ne sonsuz teşekkürler.

Ekm

3B sınıfı öğretmenimiz Bilge Adal’a hazırladığı sergi için teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Fazilet Hocaoğlu'nun yer aldığı 'OYUN GÜNLÜĞÜM'  eTwinning projesi başlatılmıştır.

Ekm

Uzman Psikolojik  Danışman Hakan Baba,velilerimize “Dijital Çağda Sorumlu Çocuk Yetiştirmek”konulu konferans verdi.Kendisine katılımından dolayı çok teşekkür ederiz.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Cemal GÜLİSTAN okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldiler.

İlçe Milli  Eğitim Müdürümüz Sn. Cemal GÜLİSTAN okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dilediler. Okulumuzu ziyaretleri için İlçe Milli  Eğitim Müdürümüz Sn. Cemal GÜLİSTAN'a teşekkür ederiz.

Eyl

1. sınıf öğrencilerimiz okul macerasına başladı. Öğrencilerimize çanta desteğinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin'e, tüm öğrencilerimize boya seti gönderen Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederiz.

4. sınıflara yönelik yaz kursumuz.