GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Hacı Fehime Güleç İlkokulu

Haz

4. Sınıflar arası düzenlenen futbol turnuvasında 4-D sınıfı 4-C sınıfını yenerek şampiyon olmuştur. Turnuvaya katılan tüm sınıflarımızı ve şampiyon olan 4-D sınıfı öğrencilerini tebrik ederiz.

Haz

Anaokulumuz C ve D sınıfları müzik ve yarışmalarla 'Yaza Merhaba' etkinliği düzenlediler.

Haz

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Gülüna ERDEM KOÇ koordinatörlüğünde Toplumsal Duyarlılık Projeleri dersi kapsamında okulumuzda 'Her Çocuk Özeldir' projesi çerçevesinde unutulmaz bir etkinlik düzenledi. Etkinlik programının başında Emrah KOÇ gitar eşliğinde çocuk şarkıları ve tulum dinletisi gerçekleştirdi. Ardından TDP öğrencileri kitap okuma, oyun ve spor etkinlikleriyle öğrencilerimize unutamayacakları anlar yaşattılar.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Gülüna ERDEM KOÇ'a, Emrah KOÇ'a ve Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencilerine teşekkür ederiz.

Haz

Anaokulumuz B Şubesi öğrencilerimiz mezuniyet kutlaması yaptılar.

Haz

Anaokulumuz A,E ve F şubeleri öğrenci ve velilerimiz ile yıl sonu pikniği düzenlediler.

Haz

Bugünkü karşılaşmalarda erkeklerde yarı finalde 4-D sınıfı kazanarak finale yükselmiştir. Kızlarda ise finalde 4-F sınıfı kazanarak şampiyon olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Okulmuzda futbol turnuvasının bugün kazanan sınıfı 4-B ; kızlar arasında düzenlenen parkur yarışlarının bugünkü kazanları ise  4-D  ve 4-F sınıfları olmuştur.

Haz

Okulmuzda futbol turnuvasının bugün kazanan sınıfları 4-C ve 4-D ; kızlar arasında düzenlenen turnuvanin bugünkü kazananı ise sınıfı 4-B olmuştur

Haz

4.sınıflar arası Reverse turnuvasını 4-A sınıfından Yağmur Doğan ögrencimiz kazanmıştır.

May

4. Sınıflar arasında yapılan Mangala turnuvasını kazanan  4/D sınıfından İkra Karademir olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Özel eğitim sınıfımıza Şahinbey Rehberlik ve Araştırma Merkezinden gelen Psikolojik Danışman Süheyla Huri Ergün tarafından "Afet Sonrası Özel Gereksinimli Öğrencilere Yönelik Uyum Etkinliği" yapılmıştır.

May

2-B, 2-D ve 2-E sınıflarımız tarafından Fatma Rezzan- Mehmet Ragıp Güzelbey Çocuk Üniversitesi Keşif Kampüsü'ne gezi düzenlendi.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, okul bahçemizde yapılan törenle kutlandı.

May

Rehber Öğretmenlerimiz tarafından okulumuz öğretmenlerine 6 Şubat Kahramanmaraş depremi sonrası psikososyal destek eğitimi sunumu yapıldı.

YENİLENEN HALİYLE KÜTÜPNANEMİZDE OKUMA SAATİ