GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Hacı Fehime Güleç İlkokulu

'OYUN GÜNLÜĞÜM' eTwinning Projesi

Okulumuz öğretmenlerinden Fazilet Hocaoğlu'nun yer aldığı 'OYUN GÜNLÜĞÜM'  eTwinning projesi başlatılmıştır.Oyun çocukların sevdiği ve zevkle yürüttüğü etkinliklerin başında gelmektedir. Çocuk oyunu ciddi bir görev olarak algılamakta, oyunla öğrenmekte ve dünyayı keşfetmektedir. Oyun çocuğun fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal gelişiminin temeli olmaktadır.

Projede yapılan çalışmalar kapsamında çocukların oyun oynarken öğrenerek, yaparak yaşayarak kalıcı izli öğrenmelerin gerçekleşmesi sağlanacaktır.Projemiz etkinlik takvimi süresince öğrencilerimize çeşitli etkinlikler yapacaktır. Bahçe oyunları,kağıt kalem oyunları oynayarak ve teknolojiyi de içine katarak web 2.0 araçlarını da tanımalarını ve kullanmalarını sağlayacaktır.

Yayın: 23.10.2023 - Güncelleme: 23.10.2023 13:25 - Görüntülenme: 78